Friday, February 10, 2012

Hvordan ble kinesiske igjen så sunt?

Spise bare én kopp hovedrett sammen med én kopp steames ris og kinesisk mat, plutselig bli bra for deg. For å få denne andelen, trenger du minst to ordrer av ris for hver hovedrett.


Den viktigste mat av alle kinesisk er ris, for selv om de har hvete og selge brød fra kneaded, men de ikke spise det spare som om den var en frukt. Deres sjef brød er tilberedt ris, og de gjør selv en vin fra det som kan sammenlignes med en rimelig grapewine og selv kan forveksles med den.


De spiser sittende på tabeller, men de bruker ikke tabellen kluter eller servietter; for de ikke røre med sine fingre noe som de kommer til å spise, men. de plukke opp alt med to lenge liten pinner, de er så ekspert på dette, at de kan ta noe, men lite og bære den til deres munn, selv om det er rund, for eksempel plommer og andre slike frukt.


I begynnelsen av et måltid de spise kjøtt uten brød, og etterpå i stedet for brød de spise tre eller fire retter av tilberedt rice, som de likeledes spise med deres spisepinner, selv om noe hoggishly. En tabell er plassert for hver gjest ved banketter, og når banketten er en formell, hver gjest blir mange tabeller og jeg vil telle på nytt hva slags banketter for å forklare dette de tilbød oss, og måten de ble servert.


Mer ris du haug på, mer deler du oppretter, og det mindre fettet og natrium ett har. Det er mer som sunn kinesiske diett du tror du får til din lokale Hard Wok Cafe. For eksempel er en av de nastiest rettene Kung Pão kylling. En middag del uten ris i gjennomsnitt 1,275 calories, 75 gram fett (13 av dem mettet) og mer enn 2 600 mg natrium. Det er om en dag verdt av fett og natrium crammed i én hovedrett.


Men hvis du legger til en kopp av ris til hver kopp Kung Pão og deretter dele den inn i to-cup deler (dele den med venner, ta det til å fungere... du får ideen), vil hver ha omtrent 653 calories, 23 gram fett (fire av dem mettet) og 791 mg natrium. Det er fortsatt ikke stor, men det er mye bedre.


Neste gang du koker kinesisk mat, ikke la grønnsakene. Ja, grønnsaker er grillable! Hva nøyaktig gjør dem smake så godt? Saft-opphold konsentrert i midten, mens utsiden blir seared med røykfylt smaken. Så hvorfor oppvarmet kjøkkenet når du kan gjøre det alle utendørs?

No comments:

Post a Comment